Mark Overbeek - Cratos Consulting

Op 4 september is Mark Overbeek bij Cratos Consulting gestart als Senior adviseur integrale beheersing. Hij is een gedreven projectbeheerser met een bedrijfskundige achtergrond. Door zijn ruime ervaring heeft hij een breed overzicht van wat er speelt binnen het project en geeft hij meerwaarde aan het beheersen van het project.

Mark aan het woord

Ik ben Mark, 47 jaar, adviseur projectbeheersing met een opleiding in bedrijfskundig procesmanagement en logistiek. Ik ben werkzaam geweest voor diverse weg- en waterbouwkundige projecten tijdens verschillende projectfasen.

Projectbeheersing is bij diverse projecten geïntegreerd in het projectmanagement en bij andere projecten nog ‘the new kid on de block’. Gerichte en gedragen projectbeheersing zorgt voor verbinding tussen de projectdisciplines en wordt steeds vaker ingezet om projecten binnen scope, tijd en geld te laten slagen.

Eerste dag Mark bij Cratos Consulting

De kunst van verbinden is om projectbeheersing vanaf de projectstart te integreren in het dagelijkse werk van het projectteam. Veranderingen op scope, tijd en geld worden door projectbeheersing voorspelbaarder, kunnen voorkomen worden met de juiste beheersmaatregelen en leveren stuurinformatie aan het projectmanagement en interne stakeholders.

Mijn bijdragen hieraan: nut en noodzaak van projectbeheersing delen met - en actief integreren in - het projectteam.

Wil je weten wat zijn gedachte is over integrale beheersing is? Lees zijn verhaal op zijn persoonlijke pagina.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.