Jessica Otto

Vanaf maart versterk ik het team van Cratos Consulting in de rol van Accountmanager. Vanuit mijn achtergrond binnen sales, tendermanagement en projectmanagement in infrastructurele en installatietechnische projecten ben ik een verbinder van organisaties en mensen, en richt ik me op het vinden van de juiste oplossing binnen projecten en programma’s. Mijn drijfveer ligt op het verbeteren van samenwerking en het vinden van de juiste weg naar succes, zowel voor organisaties als voor de individu.
De aanpak van Cratos Consulting, gericht op het verhogen van (risico)bewustzijn en het veranderen van houding en gedrag om zo allemaal voor dezelfde doelstellingen te gaan èn deze te behalen, staat heel dicht bij mijn persoonlijke aanpak. Daarnaast zijn de authenticiteit en daadkracht die mijn collega’ s stuk voor stuk meebrengen inspirerend en verfrissend. Ik ben er dan ook bijzonder trots op om onderdeel van dit team uit te maken.

Ik kom graag met mensen binnen het vakgebied in contact. Je kunt me bellen op 06-43016653 of vinden en volgen op LinkedIn