Start Janro de Bont als adviseur Risicomanagement - Cratos Consulting

Op 16 november is Janro de Bont gestart als adviseur Risicomanagement. Hij werd hartelijk welkom geheten door onder andere onze expertiseleider Risicomanagement Daniela Mayan.

 

Janro de Bont aan het woord

Ik ben Janro de Bont, vader van een jong gezin met veel persoonlijke ambities, balans is voor mij dus de sleutel tot succes. Ik spendeer graag tijd met mijn gezin en familie, die vormen de kern van mijn bestaan. Daarnaast heb ik een passie voor sport, de strijd aangaan met mijzelf om zo continu mijn grenzen te verleggen, dat spreekt mij aan! Ik ben ook erg sociaal van aard en werk graag samen in teamverband; het motiveert mij om te streven naar een gezamenlijk doel en daarbij mensen te verbinden. Tot slot heb ik van jongs af aan de wereld rondgereisd en in veel verschillende landen gewoond en gewerkt. Verandering is voor mij dus een vanzelfsprekend continuüm, hoe je met deze veranderingen omgaat is bepalend voor jou uiteindelijke succes.

Wil je weten wat zijn visie op integrale beheersing is? Lees zijn persoonlijke pagina en volg Janro op LinkedIn.

 

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen Cratos Consulting via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.