Jan van Egmond - Cratos Consulting

Op 3 oktober is Jan van Egmond bij Cratos Consulting gestart als Senior adviseur Projectmanagement. Hij is een expert op het gebied van project portfolio management. Met zijn expertise en het systeem & tooling 'Empower Your Projects' dat Jan ontwikkeld heeft, kunnen we nog sneller en simpeler de slagingskans, betrouwbaarheid en efficiency van projecten verbeteren.

Wil je weten wat zijn gedachte is over integrale beheersing is? Lees zijn verhaal op zijn persoonlijke pagina.

Jan van Egmond aan het woord

Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door het heelal en het was logisch dat ik sterrenkunde zou gaan studeren, maar dat heb ik op het laatste moment omgegooid naar HTS electrotechniek en telematica.

Na deze studie heb ik eerst in technische functies en later in (project)management rollen gewerkt. De mooiste herinnering koester ik van een opdracht om een supportafdeling op te zetten in Israel, waar ik een jaar heb gewoond en gewerkt.

Toen ik in 2013 voor mezelf begon, was mijn doel om betere (project)oplossingen te ontwikkelen die makkelijker te leren zijn en eenvoudiger in het gebruik. Hieruit is Empower Your Projects ontstaan.

In mijn vrije tijd ben ik lid van Toastmasters: een non-profit organisatie om mensen te helpen leiderschap en presentatievaardigheden te verbeteren.

Er is een tijd geweest waarin ik veel hulp en ondersteuning van anderen kreeg. Nu is het tijd om mijn ervaring over te dragen aan een nieuwe generatie. Maar natuurlijk ben ik niet te oud om wat nieuws te leren... het liefst nog iedere dag!

Jan eerste dag

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 06-57676978. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: recruiter@cratosconsulting.nl.