Hette van der Zwaag
Hette van der Zwaag, adviseur Risicomanagement

Per 1 maart 2019 ben ik begonnen als adviseur risicomanagement bij Cratos Consulting. Ik heb een civieltechnische- en bedrijfskundige achtergrond en heb als risicomanager veel werkervaring opgedaan bij aannemers.
Mijn passie ligt vooral in het zeilen. Vanaf kleins af aan zeil ik wedstrijden op de binnenwateren van Nederland. Ik zie dan ook veel gelijkenissen tussen risicomanagement en het wedstrijdzeilen: Vooruitkijken, (snel) handelen en beslissingen durven te nemen op de veranderende omstandigheden. De aanpak en denkwijze van Cratos sluit hier helemaal op aan en ik zie ernaar uit om hier een bijdrage aan te leveren vanuit mijn expertise en ervaring!

Wil je meer weten over Hette zijn projecten of zijn expertises?  Dan kun je dat lezen op zijn persoonlijke pagina.