Start Gert Groenewegen als senior adviseur Projectmanagement - Cratos Consulting

Op 1 september is Gert Groenewegen gestart als senior adviseur Projectmanagement. Hij werd hartelijk welkom geheten door onder andere onze expertiseleider projectmanagement Joey Bohncke.

 

Gert Groenewegen aan het woord

Ik ben een technisch, maritiem en bouwkundige (senior) projectmanager. Ik heb meestal gewerkt in een internationaal opererende omgeving waarbij vele culturen moeten samenwerken. Ik heb gefunctioneerd in het management van bedrijven maar mijn hart ligt bij de operaties, de uitvoering. Ik ben een teamplayer (natuurlijk kan ik het niet alleen), heb interesse in buitenlandse culturen (de wereld is veel groter als alleen NL), en ben politiek actief (hoe gemeenschapsgeld besteed wordt, heb ik een mening over). Ik ben opgeleid als Scheepswerktuigkundige in de jaren ‘70 van de vorige eeuw, en heb 12 jaar gevaren als Koopvaardijofficier. Al jong heb ik geleerd dat samenwerken en focussen je het verst brengt in het behalen van doelen. Die samenwerking doet een schip niet zinken, maar varen!

Meer weten over Gert? Lees zijn persoonlijke pagina en volg Gert op LinkedIn.

 

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen Cratos Consulting via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.