Op 4 september is Demi Karamali gestart als stagiaire programmamanagement. Zij volgt op het moment de opleiding Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Demi kijkt er naar uit om haar kennis te vergroten op het vlak van programmamanagement en andere relevante aspecten van consultancy.

Ze werd hartelijk welkom geheten door Jessica Otto namens het team van Cratos Consulting!

Demi Karamali aan het woord

Ik ben Demi Karamali, een 20-jarige Hagenaar, en studeer aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Als Bedrijfskunde student, bestudeer ik voortdurend diverse bedrijfsaspecten. Mijn passie? Het ontdekken van mogelijkheden voor verbetering en innovaties binnen de bedrijfsontwikkeling. Mijn interesse ligt in het analyseren van processen om ze vervolgens te kunnen optimaliseren. Door mijn werkervaring in klantenservice, heb ik geleerd dat een goede samenwerking de sleutel is tot het creëren van verbeteringen.

Eerste dag Demi bij Cratos Consulting

Cratos Consulting is daarom een goede keuze voor mijn stage. Het bedrijf heeft als doel om risicogestuurd denken en handelen te bevorderen, wat leidt tot optimale resultaten voor zowel het bedrijf, de medewerkers als het gehele proces. In de komende 14 weken zal mijn voornaamste focus liggen op de diverse programma's binnen de organisatie, waarbij ik mij zal inzetten voor zowel de interne als externe communicatie.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070-3875000. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: recruiter@cratosconsulting.nl.