Bo Rijpkema - Cratos Consulting

Op 9 januari is Bo Rijpkema gestart als adviseur integrale beheersing. Zij is een ambitieuze young professional met een afgeronde opleiding in Bedrijfskunde en Facility and Real Estate Management. Zij heeft affiniteit met het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Uitdagende vraagstukken, waarbij betrokkenheid van vele mensen centraal staan, pakt ze graag op!

Bo Rijpkema aan het woord

Ik ben Bo Rijpkema, 23 jaar, adviseur integrale beheersing en heb onlangs de opleidingen BSc Bedrijfskunde en MSc Facility and Real Estate Management afgerond.

Binnen deze opleidingen is mijn interesse gewekt op het gebied van procesoptimalisatie en risicomanagement. De omvangrijke aspecten die hierbij komen kijken binden en boeien mij. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ervaren hoe groot het belang is om mensen te betrekken bij het opstellen en behalen van doelstellingen om zo tot een passend resultaat te komen. Organisaties in beweging brengen en optimaliseren naar een volgend niveau, enthousiasmeert mij enorm.

Ik kijk er naar uit om samen met Cratos Consulting verder te groeien!

Bo Rijpkema 1ste dag Cratos Consulting

Wil je weten wat haar gedachte is over integrale beheersing is? Lees haar verhaal op haar persoonlijke pagina.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070-3875000. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: recruiter@cratosconsulting.nl.