Bart Kroese
Bart Kroese, Senior adviseur Risicomanagement

Per 9 mei ben ik begonnen als senior adviseur risicomanagement bij Cratos Consulting. Na mijn opleiding economische geografie ben ik een aantal jaren als planeconoom werkzaam geweest. Daar werd al mijn interesse gewekt voor het risicomanagement. Binnen het risicomanagement heb ik diverse projecten en programma’s geholpen om het risicomanagement/risicodenken vlot te trekken.

Ik ben niet helemaal nieuw binnen Cratos. Na anderhalf jaar bij een ander consultancybureau te hebben gewerkt ben ik nu weer terug bij mijn oude collega’s op het oude nest. Ik ben tot de conclusie gekomen dat de visie op het risicogestuurd denken, werken en handelen mij goed past!

Sport heeft altijd een belangrijke plek in mijn leven ingenomen. Zowel actief (speler, coach, scheidsrechter) als passief (vanaf de bank), nationaal als internationaal. Wil je weten in welke tak van sport(en) ik actief ben geweest…? Kop koffie?

Wil je meer weten over Bart zijn projecten of zijn expertises?  Dan kun je dat lezen op zijn persoonlijke pagina.