ArtVoskamp 1a Cratos Consulting

Op 15 november is Art Voskamp bij Cratos Consulting gestart als Adviseur integrale beheersing. Hij is een ambitieuze projectbeheerser met een technisch bedrijfskundige achtergrond. Hij is opgegroeid en werkzaam geweest binnen de bouwsector waar hij uiteenlopende organisatorische ervaring heeft opgedaan. Zijn toegevoegde waarde ligt in zijn mensgerichte en pragmatisch aanpak op het gebied van integrale beheersing.

Art aan het woord

Ik ben Art 27 jaar, adviseur integrale beheersing met een technisch bedrijfskundige achtergrond. Ik ben opgegroeid en werkzaam geweest binnen de bouwsector en de waarde van een pragmatische aanpak draag ik met mij mee, hou het eenvoudig, daar ligt naar mijn idee de grote uitdaging.

Samenwerken en zaken op een nieuwe manier belichten is is waar ik voor sta. Ook ben ik nieuwsgierig naar waarom we dingen doen zoals we ze doen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s, het vakgebied integrale beheersing verder te ontwikkelen.

Art Voskamp 1ste dag Cratos Consulting

Wil je weten wat zijn gedachte is over integrale beheersing is? Lees zijn verhaal op zijn persoonlijke pagina.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Recruitment binnen via telefoonnummer +31 (0)30-3033612, zij staan je graag te woord. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: vacatures@cratosconsulting.nl.