Op 1 september is Antoinette Faber gestart als adviseur integrale beheersing. Zij is een gedreven professional met een afgeronde opleiding in Bestuurskunde/Overheidsmanagement. Vanaf jonge leeftijd heeft zij een passie voor betrokken zijn bij de publieke sector en het samenwerken met overheidsinstanties.

Ze werd hartelijk welkom geheten door Diederik Biesboer namens het team van Cratos!

Antoinette Faber aan het woord

Ik ben Antoinette Faber, een 22-jarige Hagenaar, en ben onlangs afgestudeerd voor Bestuurskunde/ Overheidsmanagement aan de Haagse Hogeschool in Den Haag.

Tijdens mijn studie heb ik nauw samengewerkt met verschillende gemeentes, waaronder de gemeente Zoetermeer en gemeente Rijswijk. Mijn nieuwsgierigheid en drive hebben me geleid naar een stageplek in de Tweede Kamer. Bovendien heb ik mijn capaciteiten ingezet als commercieel adviseur, waarbij ik als netwerkschakel fungeerde tussen de detacheringsbranche en het Rijk. Deze ervaringen hebben mijn passie voor de publieke zaak verder aangewakkerd.

Foto Antoinette Faber eerste dag - Cratos Consulting

Naast mijn studie was ik actief met diverse activiteiten, zoals (commissie)voorzitter bij mijn studievereniging, de Haagse Hogeschoolraad en heb ik mij ingezet binnen een lokale politieke jongerenpartij. Deze betrokkenheid is een weerspiegeling van mijn overtuiging dat stilzitten geen optie is als je positieve veranderingen teweeg wilt brengen.

Het zal je niet verbazen dat ik graag bezig ben en nieuwe uitdagingen omarm. In mijn ogen biedt Cratos mij een unieke kans om op een innovatieve manier bij te dragen aan de publieke sector, met name in deze turbulente periode van ingrijpende transities. Met mijn ervaringen, passie en vastberadenheid kijk ik ernaar uit om mijn steentje bij te dragen.

Wil je weten wat haar gedachte is over integrale beheersing is? Lees haar verhaal op haar persoonlijke pagina.

Wil je ook werken bij ons?

Bij Cratos zijn we altijd op zoek naar toppers. Wil je een bijdrage leveren bij onze klanten om grip te krijgen op de toekomst? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en word onze nieuwe collega!

Neem voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070-3875000. Per e-mail kun je jouw motivatie en CV sturen naar: recruiter@cratosconsulting.nl.