In 2017 presenteerde Cratos Consulting zich met haar diensten en producten op één stand, met de samenwerkingspartners Nimas en CalPa, tijdens de InfraTech. De InfraTech vond plaats in Ahoy Rotterdam van dinsdag 17 januari tot en met vrijdag 20 januari 2017. De vakbeurs staat bekend als dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgever, opdrachtnemer en toeleverancier uit de sector infrastructuur. Een geslaagde beurs.

Het thema van de InfraTech 2017 was ‘Slim verbinden’. De focus van de beurs lag op innovatie, creatief denken en het bundelen van kennis om de ontwikkelingen in de sector infrastructuur te stimuleren. Een thema waar de diensten en producten van Cratos Consulting goed bij kunnen ondersteunen.

Binnen de stand konden bezoekers zich laten informeren over de diensten en producten van Cratos Consulting op de gebieden van onze specialisaties: risicomanagement, inkoopmanagement, contractmanagement en portfoliomanagement. Ook kon men middels een test zijn/haar risicopersoonlijkheid laten bepalen aan de hand van specifieke vragen.

Daarnaast konden bezoekers meer te weten komen over ProBic, een professioneel Nederlandstalig ramingsprogramma op basis van de SSK systematiek. 05Cratos Consulting werkt met Nimas en haar zusterbedrijf CalPa samen om ProBic, uit te breiden met meer mogelijkheden voor risicobeheersing en probabilistische ramingen (zie voor meer informatie www.calpa.nl).

Wij hebben nieuwe potentiele organisaties gesproken en contacten met oude netwerken aangehaald. Voor Cratos Consulting waren het vier geslaagde dagen op de beurs.