Home / Advies

Advies

Impact vandaag met advies voor morgen

Wij leven in een tijd waarin de wereld steeds steeds sneller, ingewikkelder, dynamischer en onvoorspelbaarder wordt. Nieuwe technologieën, vergrijzing, klimaatverandering en energietransitie, zijn uitdagingen die de wereld gaan veranderen.

Dit alles vraagt meer van jouw organisatie dan alleen het toepassen van een nieuwe technologie of het implementeren van een nieuw proces. Het vereist flexibiliteit bij het oplossen van problemen, andere vormen van sturing en samenwerken en het vermogen van de mensen in jouw organisatie om snel en adequaat in te spelen op veranderende, onvoorspelbare (externe) omstandigheden.

Met een jarenlange ervaring in het adviseren in projectmatig werken, integrale sturing en (project-)beheersing en samenwerken, kijkt Cratos Consulting verder dan de uitdagingen alleen om toekomstige mogelijkheden te zien. In ons werk met overheden en commerciële organisaties benaderen we elk project vanuit meerdere disciplines en ontwikkelen we samen een oplossing op maat om uw doelen te bereiken.

Mens-Proces-Resultaat - Cratos Consulting - Advies

Advies krijgen over

Het realiseren van de eigen èn gezamenlijke doelstellingen en ambities, ongeacht de opgave waar je als organisatie, afdeling, team of individu voor aan de lat staat. 

De transitie naar duurzame inkoop in de gehele waardeketen, naar een gerichte overgang naar een koolstofarme, circulaire economie.

Nu operationele projectuitdagingen oplossen, morgen een effectief projectteam smeden om straks projectresultaten met duurzame waarde te creëren.

Actuele integrale stuurinformatie om mens- en doelgericht projecten en programma’s succesvol te realiseren.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Opdrachtgevers voor advies voor een succesvolle transitie in een snel veranderende wereld

Neem contact op met één van onze mensen